Op zoek naar een nieuwe uitdaging?


Sta jij voor kwaliteit, innovatie en ontwikkeling?


Dan zoeken wij jou!


Ben jij een medisch pedicure en op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Sta jij voor kwaliteit, innovatie en ontwikkeling? Wil jij graag onderdeel uitmaken van een hecht team met collega’s? Dan zoeken wij jou! Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.


Wie zijn wij?

Wij zijn Innofeet, een groeiende organisatie die totale voetzorg biedt. Onze podotherapeuten, orthopedisch schoentechnologen en medische pedicures helpen bij klachten aan voet, enkel, knie, heup en/of lage rug. Elke dag doen wij ons uiterste best om kwalitatief hoogwaardige voetzorg te leveren. Wij bieden onze producten en diensten aan op meer dan 60 locaties in Nederland. Wij zijn koploper op het gebied van innovatie en werken met de nieuwste high tech technologieën, modernste software en e-learning programma’s ter ondersteuning. Het investeren in onze mensen is voor ons vanzelfsprekend. Er wordt continu geleerd (zowel intern als extern) en we zijn actief bij het doen van wetenschappelijke onderzoeken.


Functie

Als medisch pedicure ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van behandelingen bij voetklachten en de uiterlijke voetverzorging van patiënten. Denk hierbij aan het behandelen van nagels en het verwijderen van eelt en likdoorns. Het betreft een dynamische functie waarbij je zowel samenwerkt met diverse podotherapeuten en orthopedische schoenmakers. Dit betekent voor jou een mooie kans om als (medisch) pedicure aan de slag te gaan met diverse collega’s. Je krijgt van ons de beschikking over alle benodigde apparatuur en materialen en de werktijden en werkdagen worden in overleg bepaald.


Wat vragen we van je?

  • Je hebt de opleiding tot medisch pedicure afgerond en bent initiatiefrijk waar het gaat over verbetering in je vakgebied.
  • Je bent een teamplayer maar kan ook uitstekend zelfstandig werken.
  • Je bent enthousiast, accuraat en klantgericht.
  • In verband met de behandeling van diabetes patiënten en de bijbehorende wet- en regelgeving, heb je geen eigen praktijk of bent bereid deze volledig op te zeggen.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een hecht team van enthousiaste collega’s die altijd voor elkaar klaar staan.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een fijne werksfeer waarin we elkaar altijd stimuleren om het nog net een beetje beter te doen.
  • Een zeer goed salaris en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, (eventuele) leaseauto, flexibele werktijden en een zeer uitgebreid inwerkprogramma).
  • Werken bij Innofeet betekent een veelzijdige en afwisselende baan met aandacht voor de mens achter de functie.

We maken graag kennis met je

Heb jij belangstelling voor deze functie? We maken graag kennis met je. Stuur je motivatie met CV naar pz@innofeet.nl t.a.v. Karen Nijmeijer.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via ons telefoonnummer:
088-031 3000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.