Ben jij beschikbaar voor 12-18 uur per week?


Werk je graag met je handen?


Dan zoeken wij jou!


Voor ons hoofdkantoor in Zwolle zoeken wij per direct een enthousiaste medewerker voor ons zolenlab voor 12 – 18 uur per week. Geïnteresseerd? Lees snel verder.


Organisatie

Innofeet is een jonge en dynamische organisatie op het gebied van kwalitatief hoogwaardige voetzorg. Onze organisatie is samengesteld uit podotherapeuten, diabetespodotherapeuten, sportpodotherapeuten, pedicures en diverse specialisten op het gebied van interne bedrijfsprocessen.
Het investeren in onze mensen is voor ons vanzelfsprekend. Er wordt continu geleerd door middel van interne en externe trainingen. Tevens zijn we actief als het gaat om wetenschappelijk onderzoek. Innovatie, kwaliteit en een goede teamsfeer kenmerken onze organisatie. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen hebben wij alle ondersteunende diensten centraal ondergebracht, waaronder de afdeling zolenlab.


Functie

Als medewerker zolenlab ben je verantwoordelijk voor het slijpen en afwerken van inlegzolen in afstemming
met de voetspecialist, teneinde een inlegzool af te leveren conform de behoeftes van de patiënt en de voetspecialist. Hierbij dient een juiste balans tussen kwaliteit en snelheid in acht te worden genomen


Wat vragen we van je?

  • Je werkt graag met je handen
  • Je beschikt over een fijne motoriek en kunt daarom erg nauwkeurig en precies werken
  • Je bent accuraat, stressbestendig en je hebt kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan
  • Je bent zelfstandig en vindt het niet erg om veel alleen te werken
  • Je hebt ervaring met PC gebruik

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een marktconform salaris en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, deelname collectieve zorgverzekering). Je maakt deel uit van een specialistisch team met spontane collega’s.


We maken graag kennis met je

Heb jij belangstelling voor deze functie? We maken graag kennis met je. Stuur je motivatie met CV naar pz@innofeet.nl t.a.v. Bianca Manenschijn.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via ons telefoonnummer:
088-031 3000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.