Beschikbaar voor 20-24 uur per week?


Vind jij het leuk om bezig te zijn met diverse activiteiten?


Creatief en een echte doener?
Dan zoeken we jou!


Voor ons hoofdkantoor in Zwolle zoeken wij een medewerker marketing & communicatie voor 20-24 uur per week.

Naast deze functie zijn we op zoek naar een adviseur marketing & communicatie. Een eventuele combinatie van beide functies is in overleg ook mogelijk voor 32-40 uur per week.


Wie zijn wij?

Wij zijn Innofeet, een groeiende organisatie die totale voetzorg biedt. Onze podotherapeuten, orthopedisch schoentechnologen en medische pedicures helpen bij klachten aan voet, enkel, knie, heup en/of lage rug. Elke dag doen wij ons uiterste best om kwalitatief hoogwaardige voetzorg te leveren. Wij bieden onze producten en diensten aan op meer dan 60 locaties in Nederland. Wij zijn koploper op het gebied van innovatie en werken met de nieuwste high tech technologieën, modernste software en e-learning programma’s ter ondersteuning. Het investeren in onze mensen is voor ons vanzelfsprekend. Er wordt continu geleerd (zowel intern als extern) en we zijn actief bij het doen van wetenschappelijke onderzoeken.


Functie

In de functie van medewerker marketing & communicatie geef je uitvoering aan het marketing- en communicatieplan. Vind jij het leuk om bezig te zijn met diverse activiteiten? Dan is deze functie wat voor jou!

Je houdt je onder andere bezig met het schrijven van content. Je bent bedreven in het inzetten van social media en houdt je bezig met huisstijlbewaking en het up to date houden van onze website. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen en versturen van onze nieuwsbrieven en ondersteunt bij de uitvoering van marketingactiviteiten en –projecten.


Wat vragen we van je?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding in de richting van marketing- en communicatie, eventueel aangevuld met enkele jaren werkervaring.
 • Je bent een praktische doener en een meedenker.
 • Je bent creatief, nauwkeurig en klantgericht.
 • Je bent een teamplayer maar bent ook in staat om zelfstandig te werken
 • Je hebt affiniteit met de gezondheidszorg.
 • Jouw mondelinge & schriftelijke communicatie is uitstekend.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een hecht team van enthousiaste collega’s die altijd voor elkaar klaar staan.
 • We geven je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een fijne werksfeer waarin we elkaar altijd stimuleren om het nog net een beetje beter te doen.
 • We bieden een goed salaris en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, flexibele werktijden en een zeer uitgebreid inwerkprogramma).
 • Werken bij Innofeet betekent een veelzijdige en afwisselende baan met aandacht voor de mens achter de functie.

We maken graag kennis met je

Heb jij belangstelling voor deze functie? We maken graag kennis met je. Stuur je motivatie met CV naar pz@innofeet.nl t.a.v. Karen Nijmeijer voor 18 november 2022.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via ons telefoonnummer:
088-031 3000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.