Beschikbaar voor 18-24 uur per week?


Ben je een echte aanpakker?


Dan zoeken wij jou!


Voor ons hoofdkantoor in Zwolle zoeken wij een enthousiaste medewerk(st)er logistiek & inkoop voor 18 – 24 uur per week.


Wie zijn wij?

Wij zijn Innofeet, een groeiende organisatie die totale voetzorg biedt. Onze podotherapeuten, orthopedisch schoentechnologen en medische pedicures helpen bij klachten aan voet, enkel, knie, heup en/of lage rug. Elke dag doen wij ons uiterste best om kwalitatief hoogwaardige voetzorg te leveren. Wij bieden onze producten en diensten aan op meer dan 60 locaties in Nederland. Wij zijn koploper op het gebied van innovatie en werken met de nieuwste high tech technologieën, modernste software en e-learning programma’s ter ondersteuning. Het investeren in onze mensen is voor ons vanzelfsprekend. Er wordt continu geleerd (zowel intern als extern) en we zijn actief bij het doen van wetenschappelijke onderzoeken.


Functie

Als medewerk(st)er logistiek & inkoop ben je verantwoordelijk voor de verzameling van orders en maak je producten (o.a. podotherapeutische zolen) verzendklaar. Ook het ontvangen en opslaan van goederen en de controle hierop maken deel uit van jouw takenpakket. Hiermee samenhangend horen administratieve handelingen. Denk hierbij aan het verwerken van de goederenstroom in ons voorraadsysteem. Daarnaast draag je bij aan de orde en netheid in het magazijn en waar nodig ondersteun je bij voorkomende werkzaamheden zoals het certificeren van podotherapeutische (bedrijfs)zolen en het stansen van afdekmaterialen.


Wat vragen we van je?

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau;   
 • Je bent gemotiveerd en voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden; 
 • Je bent accuraat en hebt oog voor detail; 
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;  
 • Je bent een teamplayer maar kan ook uitstekend zelfstandig werken; 
 • Je hebt kennis van de hedendaagse IT-voorzieningen en bent in staat hiermee te werken.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een hecht team van enthousiaste collega’s die altijd voor elkaar klaar staan.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een fijne werksfeer waarin we elkaar altijd stimuleren om het nog net een beetje beter te doen.
 • Een zeer goed salaris en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, flexibele werktijden en een zeer uitgebreid inwerkprogramma).
 • Werken bij Innofeet betekent een veelzijdige en afwisselende baan met aandacht voor de mens achter de functie.

We maken graag kennis met je

Heb jij belangstelling voor deze functie?
Reageer dan voor 16 september 2022. We maken graag kennis met je. Stuur je motivatie met CV naar pz@innofeet.nl t.a.v. Karen Nijmeijer.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via ons telefoonnummer:
088-031 3000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.