Diabeteszorg naar een hoger niveau tillen?


Deel uitmaken van een specialistisch diabetes team?


Dan zoeken wij jou!


Organisatie

Wij zijn Innofeet, een groeiende organisatie die totale voetzorg biedt. Onze podotherapeuten, orthopedisch schoentechnologen en medische pedicures helpen bij klachten aan voet, enkel, knie, heup en/of lage rug. Elke dag doen wij ons uiterste best om kwalitatief hoogwaardige voetzorg te leveren. Wij bieden onze producten en diensten aan op meer dan 60 locaties in Nederland. Wij zijn koploper op het gebied van innovatie en werken met de nieuwste high tech technologieën, modernste software en e-learning programma’s ter ondersteuning. Het investeren in onze mensen is voor ons vanzelfsprekend. Er wordt continu geleerd (zowel intern als extern) en we zijn actief bij het doen van wetenschappelijke onderzoeken.


Functie

Als diabetespodotherapeut ben je werkzaam op diabetes poli’s in ziekenhuizen en heb je directe lijnen en zeer intensief contact met diverse specialisten zoals internisten, vaatchirurgen, diabetes verpleegkundigen,
revalidatieartsen en dermatologen. Als diabetespodotherapeut draag je bij aan de complete zorg rondom patiënten met diabetes mellitus. Je voert zelfstandig een eigen spreekuur en kan waar nodig overleg plegen met het diabetesteam. Naast de zelfstandige spreekuren zijn er ook multidisciplinaire spreekuren waar je aan
deelneemt.

Zoek je daarnaast meer uitdaging in je functie, dan bieden wij mogelijkheden voor onder andere begeleiding van collega’s en het meedenken in en opzetten van diabetische voetenpoli’s in ziekenhuizen.


Wat vragen we van je?

  • Afgeronde HBO opleiding podotherapie
  • Afgeronde post bachelor opleiding diabetespodotherapie
  • Je bent een teamplayer maar kan ook uitstekend zelfstandig werken
  • Initiatiefrijk, waar het gaat over verbetering in je vakgebied
  • Je bent enthousiast, accuraat, zelfstandig, klantgericht en sociaal

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een hecht team van enthousiaste collega’s die altijd voor elkaar klaar staan.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een fijne werksfeer waarin we elkaar altijd stimuleren om het nog net een beetje beter te doen.
  • Een zeer goed salaris en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, (eventuele) leaseauto, flexibele werktijden en een zeer uitgebreid inwerkprogramma).
  • Werken bij Innofeet betekent een veelzijdige en afwisselende baan met aandacht voor de mens achter de functie.

We maken graag kennis met je

Heb jij belangstelling voor deze functie? We maken graag kennis met je. Stuur je motivatie met CV naar pz@innofeet.nl t.a.v. Bianca Manenschijn.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via ons telefoonnummer:
088-031 3000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.