Diabeteszorg naar een hoger niveau tillen?


Deel uitmaken van een specialistisch diabetes team?


Dan zoeken wij jou!


Organisatie

Innofeet is een jonge en dynamische organisatie op het gebied van kwalitatief hoogwaardige voetzorg. Onze organisatie is samengesteld uit podotherapeuten, diabetespodotherapeuten, sportpodotherapeuten, pedicures en diverse specialisten op het gebied van interne bedrijfsprocessen.

De eerste diabetes- en sportpodotherapeuten in Nederland zijn bij ons werkzaam. Wij zijn koploper op het gebied van innovatie. Zo werken wij met de nieuwste high tech technologieën, modernste software en E-learning programma’s ter ondersteuning. Het investeren in onze mensen is voor ons vanzelfsprekend. Er wordt continu geleerd (zowel intern als extern) en we zijn actief bij het doen van wetenschappelijke onderzoeken.

Kwalitatief hoogwaardige voetzorg voor patiënten met diabetes mellitus borgen wij door nauwe samenwerking met diverse specialisten binnen de eerste en tweede lijn. Ook buiten Nederland zetten we ons in om de diabeteszorg te verbeteren. Zo zijn we actief in Suriname waar we onder andere een diabetes poli hebben opgezet, waar diabetespatiënten terecht kunnen voor deskundige hulp. Door het delen van kennis via scholing en begeleiding, kunnen we de mensen daar kansen geven op een betere toekomst.


Functie

Als diabetespodotherapeut ben je werkzaam op diabetes poli’s in ziekenhuizen en heb je directe lijnen en zeer intensief contact met diverse specialisten zoals internisten, vaatchirurgen, diabetes verpleegkundigen,
revalidatieartsen en dermatologen. Als diabetespodotherapeut draag je bij aan de complete zorg rondom patiënten met diabetes mellitus. Je voert zelfstandig een eigen spreekuur en kan waar nodig overleg plegen met het diabetesteam. Naast de zelfstandige spreekuren zijn er ook multidisciplinaire spreekuren waar je aan
deelneemt.

Zoek je daarnaast meer uitdaging in je functie, dan bieden wij mogelijkheden voor onder andere begeleiding van collega’s en het meedenken in en opzetten van diabetische voetenpoli’s in ziekenhuizen.


Wat vragen we van je?

  • Afgeronde HBO opleiding podotherapie
  • Afgeronde post bachelor opleiding diabetespodotherapie
  • Minimaal drie jaar werkervaring
  • Je bent een teamplayer maar kan ook uitstekend zelfstandig werken
  • Initiatiefrijk, waar het gaat over verbetering in je vakgebied
  • Je bent enthousiast, accuraat, zelfstandig, klantgericht en sociaal

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng.
  • Verder bieden wij een marktconform salaris en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, eventuele leaseauto, deelname collectieve zorgverzekering).
  • Daarnaast is er aandacht voor individuele (loopbaan) wensen en maak je deel uit van een specialistisch team met spontane collega’s.

We maken graag kennis met je

Heb jij belangstelling voor deze functie? We maken graag kennis met je. Stuur je motivatie met CV naar pz@innofeet.nl t.a.v. Bianca Manenschijn.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via ons telefoonnummer:
088-031 3000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.