In het bezit van een rijbewijs B?


Affiniteit met de (voet)zorg?


Geen weekend- en/of avonddiensten draaien?


Heb jij affiniteit met de (voet)zorg, wil je je kennis verbreden en/of op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je onze patiënten thuis bezoeken? Dan is de functie van consulent preventieve voetzorg ambulant wellicht wat voor jou! Doe je liever geen huisbezoeken? Dan is spreekt de vacature consulent preventieve voetzorg je misschien wel aan!


Wie zijn wij?

Wij zijn Innofeet, een groeiende organisatie die totale voetzorg biedt. Onze podotherapeuten, orthopedisch schoentechnologen en medische pedicures helpen bij klachten aan voet, enkel, knie, heup en/of lage rug. Elke dag doen wij ons uiterste best om kwalitatief hoogwaardige voetzorg te leveren. Wij bieden onze producten en diensten aan op meer dan 60 locaties in Nederland. Wij zijn koploper op het gebied van innovatie en werken met de nieuwste high tech technologieën, modernste software en e-learning programma’s ter ondersteuning. Het investeren in onze mensen is voor ons vanzelfsprekend. Er wordt continu geleerd (zowel intern als extern) en we zijn actief bij het doen van wetenschappelijke onderzoeken.


Functie

In deze functie leiden we je op tot consulent preventieve voetzorg ambulant. Afhankelijk van jouw ervaring en eigen leertraject stellen we samen een maatwerkplan voor je op. Wij bieden je met deze functie de mogelijkheid om binnen onze organisatie te werken en (waar nodig) te leren. 

Als consulent preventieve voetzorg ambulant ondersteun je de podotherapeut. Je screent mensen in de thuissituatie die een verhoogd risico op voetcomplicaties hebben. Denk hierbij aan mensen met diabetes of mensen die een bepaalde medische behandeling hebben gehad. Je monitort patiënten, brengt risico’s in kaart en hebt hierin nauw contact met de podotherapeut. Waar nodig voer je eenvoudige consulten uit en verzorg je de administratieve afhandeling. Je hebt intensief contact met onze patiënten en maakt deel uit van ons hechte team.


Wat vragen we van je?

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de gezondheidzorg als mbo zorgprofessional (o.a. (medisch) pedicure, verzorgende IG, verpleegkundige, podoloog, doktersassistent)
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent sociaalvaardig en accuraat
 • Je bent een teamplayer maar kan ook uitstekend zelfstandig werken
 • Je hebt kennis van de hedendaagse IT-voorzieningen en bent in staat hiermee te werken

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een hecht team van enthousiaste collega’s die altijd voor elkaar klaar staan
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een fijne werksfeer waarin we elkaar altijd stimuleren om het nog net een beetje beter te doen
 • Een goed salaris en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, (eventuele) leaseauto, flexibele werktijden en een zeer uitgebreid inwerkprogramma)
 • Werken tijdens kantoortijden (geen avond- en weekenddiensten)
 • Werken bij Innofeet betekent een veelzijdige en afwisselende baan met aandacht voor de mens achter de functie

We maken graag kennis met je

Heb jij belangstelling voor deze functie? We maken graag kennis met je. Stuur je motivatie met CV naar pz@innofeet.nl t.a.v. Karen Nijmeijer.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via ons telefoonnummer:
088-031 3000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.