Om de kwaliteit binnen onze organisatie te waarborgen voldoen al onze behandelaars aan diverse strenge eisen. Elke podotherapeut is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). Tevens hebben al onze podotherapeuten een eigen AGB-code. De letters AGB staan voor Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners. Dit is een register waarin gegevens van alle geregistreerde zorgverleners in Nederland zijn vastgelegd.

 

Onze sportpodotherapeuten staan daarnaast ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging voor Sportpodotherapeuten en zijn gecertificeerd bij de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg. Als sporter bent u bij ons dus in vertrouwde handen. Al onze diabetespodotherapeuten staan ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging voor Diabetespodotherapeuten. Verder waakt de wet BIG over onze (voet)zorg; voor u allemaal garanties dat we werken volgens strakke regels rondom gezondheid, hygiëne en scholing.

 

Daarnaast zijn onze pedicures aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Ook staan onze pedicures geregistreerd bij Procert wat betekend dat ze beschikken over de benodigde diploma’s en verplicht zijn zich bij te scholen.

 

nvvpkpnvvspscasnvvdpprovoetprocert  logo_praktijkkeurmerk