Nieuws

Inlegzolen en werkschoenen? Let op!

Wist jij dat je niet zomaar podotherapeutische inlegzolen in je werkschoenen kunt leggen? In het ergste geval zijn jij en jouw werkgever zelf aansprakelijk bij een mogelijk ongeval.

(meer…)

Sportpodotherapeut Jurgen bij PSV

Goed nieuws! Onze sportpodotherapeut Jurgen Nijenhuis gaat namens Innofeet aan de slag bij voetbalclub PSV! Hij gaat podotherapeutische zorg leveren en is daarmee onderdeel van

(meer…)

Hele zomer bereikbaar!

Wij wensen iedereen een fijne zomer! ☀️ Onze podotherapeuten staan de hele zomer voor je klaar. Afspraak maken? We blijven bereikbaar op ons telefoonnummer: 088 – 031 3000.

Wat is diabetespodotherapie?

De specialisatie diabetespodotherapie bestaat nog niet zo lang (2010); bij ons zijn de eerste diabetespodotherapeuten van Nederland werkzaam die alle kennis en ervaring hebben op dit gebied. De opleiding tot diabetespodotherapeut duurt twee jaar.

(meer…)

Innofeet en (top)sporters!

Wist jij dat we op onze locatie in Dalfsen over allerlei moderne apparatuur beschikken om een (top)sporter zo goed mogelijk te helpen bij het verhelpen van blessures en / of het voorkomen van blessures?

(meer…)

Heb jij al FITS slippers?

Het blijft nog even lekker weer! ☀️ Heb jij al op maat gemaakte FITS slippers zodat je verantwoord op slippers kunt lopen?

(meer…)