Nieuws

Halve marathon van Zwolle

 HARDLOPERS OPGELET! Loop jij zaterdag 15 juni ook mee met de Zwolse Halve Marathon, of twijfel je nog?Woon jij in de omgeving van Zwolle, Heino of Lierderholthuis dan hoef je het niet alleen te doen.

(meer…)

GEZAMENLIJK VOETENWERK | met Danielle en Susanne

Onze podotherapeut Daniëlle Grootte Bromhaar heeft een goede samenwerking met fysiotherapeut Susanne Niezen van Jentha fysiotherapie. Daniëlle en Susanne komen tijdens hun werk vaak klachten tegen waarbij ze elkaars expertise goed kunnen gebruiken. In dit artikel laat Innofeet Daniëlle en Susanne aan het woord. Er wordt onder andere verteld hoe ze elkaar aan kunnen vullen, welke klachten ze tegenkomen en hoe ze het beste uit hun samenwerking halen. Benieuwd?
(meer…)

WAT IS… | HIELSPOOR

Hielspoor geeft een gemene pijn aan de onderkant van de hiel. Je voelt de pijn onder de hak en mogelijk straalt deze uit naar de zijkanten van de hiel.
(meer…)

Bedrijfspodotherapie! Werk jij veilig?

Draag jij gecertificeerde veiligheidsschoenen? Dan is het de vraag of je daarmee ook veilig werkt. Zodra je eigen inlegzolen in de veiligheidsschoen plaatst, vervalt de aansprakelijkheid van de leverancier, met alle risico’s voor werkgever en werknemer. (meer…)

ZO WERKT HET | De podotherapeut

Een podotherapeut is een paramedicus en dé specialist van de voet in relatie tot het gehele lichaam. Om de titel podotherapeut te gebruiken, moet er een diploma van de 4-jarige HBO-opleiding podotherapie behaald worden. (meer…)

WAT IS | Vilttherapie

Wonden of drukplekken kunnen veel pijn geven. Met vilttherapie kunnen we deze plekken lokaal ontlasten en hiermee uw klachten direct verlichten. (meer…)

TYPISCHE SPORTVOETEN | Jumpers knee

 Deze blessure wordt het meest gezien bij sporten waarbij veel gesprongen wordt. Wanneer de trainingsduur of trainingsintensiteit plotseling wordt opgeschroefd, kan deze blessure ontstaan. (meer…)

GEZAMENLIJK VOETENWERK | Met podotherapeut Inge en fysiotherapeut Floris

Sinds 2 jaar heeft onze podotherapeut Inge een goede samenwerking met Fysiotherapie van Kuppenveld. Deze samenwerking is tot stand gekomen uit de behoefte om cliënten de best passende behandeling te bieden. Alles lezen over deze mooie samenwerking met Fysiotherapie van Kuppenveld? Dat kan hier! (meer…)

WAT IS… | een podotherapeutische inlegzool

Als uw voet niet optimaal staat of beweegt, krijgt u persoonlijke, op maat gemaakte zolen die uw beweging en stand veranderen of ondersteunen. Deze worden aangemeten na een uitgebreid onderzoek. (meer…)