Nieuws

NIEUW: Bestel online uw zolen!

De maatregelen rondom het COVID-19 virus zijn verlengd tot 28 april 2020. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om tot ten minste 28 april 2020 fysieke behandelingen in de praktijk alleen nog uit te voeren bij medisch noodzakelijke zorg. Om je toch zo goed mogelijk van zorg te voorzien, bieden wij, naast o.a. telefonische consulten, de mogelijkheid om online nieuwe zolen of een extra paar zolen te bestellen.

(meer…)

Nieuwe update COVID-19 virus!

Wij geven om de gezondheid van onze cliënten en medewerkers en hebben daarom het moeilijke besluit genomen om per vandaag (23 maart) onze fysieke behandelingen in de praktijk verder te minimaliseren en alleen nog voor medisch noodzakelijke zorg beschikbaar te zijn. Dit tot ten minste 6 april.

(meer…)

COVID-19 virus update

Wij geven om de gezondheid van onze cliënten en medewerkers. Daarom hanteren wij onderstaande richtlijnen omtrent het COVID-19 virus.

(meer…)

Oorzaken van een ingegroeide teennagel

Ken jij verschillende oorzaken waardoor een ingegroeide teennagel ontstaat? Het zijn er namelijk meerdere! Hier lees je drie oorzaken van een ingegroeide teennagel.  (meer…)

Voorlichting podotherapie!

Gisteravond waren onze podotherapeuten Niek en Anouk aanwezig bij de Business 4 school studie- en beroepenavond in Apeldoorn. (meer…)