Nieuws

VACATURE | Projectmedewerker/ medewerker binnendienst

Wij zijn op zoek naar een projectmedewerker / medewerker binnendienst.
Belangstelling voor deze functie? We maken graag kennis met je!
Lees direct de vacature!

 

De sluitingsdatum van deze vacature is verstreken.

VACATURE | medewerker klantenservice en planning

Wij zijn op zoek naar een medewerker klantenservice en planning.
Belangstelling voor deze functie? We maken graag kennis met je!
Lees direct de vacature!

 

De sluitingsdatum voor deze vacature is verstreken.

VACATURE | medewerker financiële administratie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker financiële administratie. Belangstelling voor deze functie? We maken graag kennis met je!
Lees direct de vacature!

 

De sluitingsdatum voor deze vacature is verstreken.

Sportpagina vernieuwd!

 Wij hebben de sportpagina uitgebreid op onze website! Beoefent u een binnensport en heeft u behoefte aan specifieke informatie over klachten en blessures die veel voorkomen bij bijvoorbeeld handbal, basketbal, volleybal of zaalvoetbal? Neem dan een kijkje op de vernieuwde sportpagina en klik op de sport die u beoefent. Beoefent u een buitensport? Bekijk dan de ‘buitensport’ pagina! 
Klik op een link om direct een kijkje te nemen!
Binnensport
Buitensport

Innofeet bundelt krachten met orthopedisch chirurg

Wij hebben onze krachten gebundeld met orthopedisch chirurg Yasmin van Benthem. Samen zijn wij een specialistische voet- en enkelpoli begonnen binnen de vestiging Annatommie MC te Apeldoorn. Na een diagnostisch onderzoek is er de mogelijkheid om door middel van een dagopname binnen 2 weken operatief behandeld te worden in geval van Hallux valgus, hamer -of klauwteen. Ook organiseren we in 2018 voorlichtingsavonden voor patiënten om de mogelijkheden, conservatief en operatief, te bespreken.

Tweede locatie in Wijhe geopend

Vanaf deze week is onze tweede locatie in Wijhe geopend. Onze podotherapeut Anne Robertus is hier vanaf heden iedere maandag aanwezig.
U kunt de locatie vinden aan de Langstraat 17 te Wijhe.

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega? Wij hebben een vijftal uitdagende vacatures beschikbaar.
Belangstelling? We maken graag kennis met je.

Voorlichtingsavond voet- en enkelklachten 23-03-2017

Ervaart u klachten aan uw voet of enkel?
In samenwerking met onze partner Annatommie mc, voor orthopedie en beweging organiseren wij op donderdag 23 maart een voorlichtingsavond over voet- en enkel klachten bij Annatommie mc Amersfoort. Deelname is gratis. De voorlichting start om 18:30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. U kunt zich hier aanmelden.

Veilig werken?

Wist u dat wanneer u of uw werknemers steunzolen dragen in veiligheidsschoenen, dit de veiligheidsschoenen ‘onveilig’ kunnen maken?
Dit geldt ook als de veiligheidsschoenen zijn gecertificeerd en de zool is voorgeschreven door een gecertificeerde podotherapeut. Het gaat namelijk om de combinatie van de twee die gezamenlijk gecertificeerd moeten zijn.
Hiervoor biedt Innofeet een passende oplossing en hoog kwalitatief beroepsproduct; het aanmeten en leveren van veiligheidsschoenen en podotherapeutische zolen.
Deze combinatie zorgt ervoor dat het risico voor de werkgever, bij een mogelijk ongeval, is gedekt.
Dit beroepsproduct / deze dienstverlening is op dit moment op onze locaties in Zwolle beschikbaar. Binnenkort uitbreiding op meerdere locaties.

 

shutterstock_360451349

Jubileum

Collega Natasja Ruitenberg is vandaag (woensdag 1 februari 2017) 12.5 jaar in dienst. Natasja, van harte gefeliciteerd met je jubileum en nog vele, mooie jaren bij Innofeet gewenst.

 

natas totaal