Nieuws

WAT IS… | Echografie

Echografie is een methode om met behulp van geluidsgolven de weke delen te bekijken (banden/pezen en spieren). Deze methode geeft inzicht in (meer…)

Wat is | een OVV’er?

De afkorting OVV’er staat voor Oncologisch Voetzorg Verlener. Een aantal van onze podotherapeuten heeft de cursus tot OVV’er (oncologisch voetzorg verlener) gevolgd.  (meer…)

Zorg & Welzijn Beurs Hoogeveen

Op donderdag 14 maart zijn onze podotherapeuten Margje van Geffen en Marleen Fokke aanwezig op de Zorg & Welzijn beurs in de Tamboer in Hoogeveen . (meer…)

1 klacht 3 verhalen | INGEGROEIDE TEENNAGEL

 Een ingegroeide teennagel heeft mogelijk verschillende oorzaken. In dit artikel bespreken we drie keer dezelfde klacht die telkens op een andere manier is ontstaan. Benieuwd? (meer…)

Jaarvergadering Kerkhuus Heino

Vorige week was onze podotherapeut Kim ter Haar samen met diëtiste Angela Schokker aanwezig bij de jaarvergadering van kerkhuus Heino. (meer…)

Halve marathon van Zwolle

 HARDLOPERS OPGELET! Loop jij zaterdag 15 juni ook mee met de Zwolse Halve Marathon, of twijfel je nog?Woon jij in de omgeving van Zwolle, Heino of Lierderholthuis dan hoef je het niet alleen te doen.

(meer…)