Vrijdag 1 mei 2020
Goed nieuws, wij gaan weer open! Gisteren kregen wij van het RIVM en VWS toestemming om stapsgewijs weer patiënten te ontvangen in de praktijk. Heeft u voet (gerelateerde) klachten? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Uiteraard zorgen wij ervoor dat we u veilig kunnen ontvangen in de praktijk. Wij vragen iedereen die naar onze praktijk komt, zich te houden aan de volgende maatregelen:

-Kom zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak. Laat uw partner/begeleider buiten of in de auto wachten;
-Kom niet te vroeg naar uw afspraak. Neemt u uiterlijk 5 minuten voor uw afspraak plaats in de wachtkamer;
-Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en beperk het sociale contact. Het aantal zitplaatsen in de wachtkamer is verminderd, zodat u voldoende afstand kunt houden;
-Desinfecteer uw handen met de aanwezige middelen bij binnenkomst van onze praktijk
-Wij geven geen handen. De behandelaar haalt u op uit de wachtkamer en zal u verder begeleiden. Tevens bespreekt uw behandelaar het verloop van de afspraak met u;
-U kunt uw behandeling uitsluitend per pin betalen.

Afspraak verplaatsen
Wij vragen u om uw afspraak te verplaatsen wanneer u klachten ervaart als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of als u kortademig bent. Dit geldt ook wanneer u in contact bent geweest met een COVID-19 (verdacht) besmet persoon of wanneer u zich niet prettig voelt om te komen. We brengen geen kosten in rekening bij het afzeggen van uw afspraak. Uiteraard blijven onze behandelaren ook thuis bij bovengenoemde klachten. Wij nemen in dat geval contact met u op om uw afspraak te verplaatsen.

Kwetsbare groep
U kunt het beste contact met ons opnemen indien u tot een kwetsbare groep behoort. We overleggen over uw situatie en bekijken of een bezoek aan onze praktijk noodzakelijk is, indien wij dit nog niet telefonisch met u besproken hebben.

Woensdag 22 april 2020
Door de verlenging van de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij tot tenminste woensdag 20 mei 2020 enkel medisch noodzakelijke zorg. Wij blijven telefonisch bereikbaar voor al uw vragen via 088-031 3000.


Maandag 23 maart 2020
Wij geven om de gezondheid van onze cliënten en medewerkers en hebben daarom het moeilijke besluit genomen om per vandaag (23 maart) onze fysieke behandelingen in de praktijk verder te minimaliseren en alleen nog voor medisch noodzakelijke zorg beschikbaar te zijn. Dit tot ten minste 6 april. Heeft u de komende periode een afspraak staan dan neemt uw behandelaar contact met u op om uw persoonlijke situatie te bespreken. Onze praktijk blijft bereikbaar voor al uw vragen. We zijn bereikbaar op telefoonnummer: 088 – 031 3000. We hopen u na 6 april weer in goede gezondheid te mogen begroeten.


Dinsdag 17 maart 2020
Wij geven om de gezondheid van onze cliënten en medewerkers. Daarom hanteren wij onderstaande richtlijnen omtrent het COVID-19 virus.

Gezondheidsklachten
Indien u klachten ervaart, zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts willen wij u vragen om uw afspraak te verplaatsen. Dit geldt ook wanneer u zich niet prettig voelt om te komen. We brengen geen kosten in rekening bij het afzeggen van uw afspraak.
Uiteraard blijven onze behandelaren ook thuis bij bovengenoemde klachten. Wij nemen dan contact met u op om uw afspraak te verplaatsen.

Afspraken (tot 6 april 2020)
-In de meeste gevallen blijven onze behandellocaties open en kan uw afspraak doorgaan. Wanneer dit niet het geval is, nemen wij contact met u op om uw afspraak te verplaatsen.
-Cliënten met Diabetes Mellitus die een reguliere afspraak hebben staan, worden gebeld door ons om de afspraak naar een later moment te verplaatsen. Telefonisch stemmen we uiteraard wel met u af hoe het gaat.
-Cliënten waarbij een huisbezoek is ingepland, worden door ons gebeld om af te stemmen in hoeverre het huisbezoek noodzakelijk is.  Bij spoed zijn we bereid om te komen, mits u geen gezondheidsklachten (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) ervaart.

Hygiëne
We volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Wij geven tijdelijk geen handen en onze behandelaren wassen/desinfecteren nog vaker hun handen.

Contact
Onze klantenservice is bereikbaar voor al uw vragen. We zijn bereikbaar op telefoonnummer: 088 – 031 3000. We hopen op uw begrip en medewerking.