E-LEARNING KINDERVOET

Innofeet heeft een e-learning ontwikkeld over de kindervoet voor fysiotherapeuten* en podotherapeuten. Kinderen komen met verschillende klachten op het spreekuur van de podotherapeut. Veel voorkomende klachten zijn struikelen of vallen (zwikken), pijn, moeite met lopen of een afwijkend looppatroon en/of afwijkende (voet-)stand. Het op tijd signaleren en behandelen kan de kans op problemen op latere leeftijd verkleinen. Toch staat kinderpodotherapie letterlijk nog ‘in de kinderschoenen’. Podotherapeuten baseren hun handelen op jarenlange ervaring, maar het ontbreekt binnen de podotherapie aan onderbouwde literatuur en protocollen. Mede daarom is er binnen Innofeet een projectgroep kinderpodotherapie opgezet. Vanuit daar zijn protocollen ontwikkeld. Deze protocollen hebben de basis gevormd voor deze e-learning. In deze e-learning komt de ontwikkeling van de kindervoet aan bod. Tevens hebben we het over een ganganalyse, de kinderschoen en pathologie/voetdeformiteit.


Accreditatiepunten

Het maken van deze e-learning wordt beloond met drie accreditatiepunten. De accreditatie wordt toegekend aan podotherapeuten en fysiotherapeuten* zodra de e-learning is afgerond.

Staat uw beroepsgroep er niet tussen, maar wilt u wel graag gebruikmaken van de e-learning? Neem dan contact met ons op via elearning@innofeet.nl. Bij voldoende animo kunnen wij mogelijk ook voor uw beroepsgroep accreditatiepunten aanvragen.
*mits aangesloten bij praktijkkeurmerk voor fysiotherapie.


Kosten: €35,-
Preview E-learning