E-LEARNING DIABETES MELLITUS DEEL I 
Innofeet introduceert deel 1 van de e-learning voor podotherapeuten, pedicures, POH’ers en doktersassistenten over de diabetische voet. In deel 1 van de e-learning komt de achtergrond van diabetes, de classificatie modellen, neuropathie en de behandeling van diabetes aan bod. Wat zijn veel voorkomende problemen, en hoe gaat u daar als behandelaar mee om? U vergroot uw kennis over de diabetische voet op het gebied van basiskennis, praktische handelingen en specialistische kennis.


Accreditatiepunten

Het maken van deze e-learning wordt beloond met drie accreditatiepunten. De accreditatie is aangevraagd voor podotherapeuten, pedicures, POH’ers, en doktersassistenten. Voor pedicures vallen de accreditatiepunten binnen het domein ‘Voetzorg’. Voor podotherapeuten vallen de punten onder bij- en nascholing C1. De accreditatie wordt toegekend zodra de e-learning is afgerond.

Staat uw beroepsgroep er niet tussen, maar wilt u wel graag gebruikmaken van de e-learning? Neem dan contact met ons op via elearning@innofeet.nl. Bij voldoende animo kunnen wij mogelijk ook voor uw beroepsgroep accreditatiepunten aanvragen.


Kosten: €35,-

Preview E-learning